Na de vakantie terug aan de slag!

Na een leuke vakantie....surprise surprise....in de klas wachtte ons een leuke verrassing: er zijn nieuwe kasten in onze klas geplaatst!  Al onze spullen kunnen nu netjes worden opgeborgen.  Klein detail de kastdeuren zijn er nog niet (maar worden hopelijk snel geplaatst). De juf heeft met wat creativiteit tevens een nieuwe plek  voor onze schoenen gevonden. Netjes zullen we ze nu dus opbergen in de kast aan de inkom in plaats van ze te laten rondslingeren in de klas :-) Goede voornemens!

Maandag  zijn we naar het bos geweest op uitstap met Isis.  Alles draaide om de beestjes, bomen en beestjes in de bomen.  Een goede start van de week in de buitenlucht .....enkel de ongewenste kriebeldiertjes -de teken - waren niet echt leuk.  Enkelen van ons waren helaas slachtoffer :-(

De vijfdejaars hebben deze week samen met de klas van de Uitvlinder en Meeste Kevin de fietskoffer ontdekt.  Allerlei opdrachten rond de fiets werden uitgevoerd: banden oppompen , lichten in elkaar zetten,...En ja ook de regels met betrekking tot het 'fiets'verkeer zijn de revue gepasseerd.

De zesdejaars hebben deze week  de voorbereidingen gemaakt voor de OVSG toetsen - muzische vorming.  Verklappen wat we exact gaan doen, doen we niet! Mondje dicht...shshshshtttt.

Allen samen hebben we ook nog gewerkt rond de dag van het kind.  We zullen een toneel opvoeren in een zelfgemaakt decor.  Wellicht staat het in ieders agenda maar toch nog een warme oproep: allen daarheen op 30 april 2016!

De gewone lessen en de gebruikelijke toetsen zijn ook deze week 'uitgevoerd'....en ja het viel wel mee deze eerste week :-)

Verslaggevers van de week: Klaas & Stien

Reactie schrijven

Berichten: 0