DAG VAN HET KIND!

De hele school is deze week in het thema dag van het kind, iedereen kijkt er naar uit. In de namiddagen hebben we keihard gewerkt voor jullie, zodat we jullie zaterdag 30 april kunnen verrassen! Het kamp ging over kapitein Klets en Kieke de kip die  alle eilanden bezochten. Nu heeft iedere klas een eiland, waar ze een leuk dingetje hebben voorbereid! Wij de klas van Arianne hebben Aankomst eiland! Vrijdag hebben we met de hele school generale repetitie gehad, het verliep allemaal heel vlot. De kleuters zorgen voor het lekkers ( er waren mama's komen helpen met het voorbereiden ).Voor de rest gaan we het nog geheim houden, als jullie nieuwsgierig zijn moeten jullie maar komen kijken en proeven! We hebben natuurlijk ook tijd gemaakt voor onze mama's, want 8 mei is het moederdag. Het komt sneller dan je denkt. Natuurlijk willen we verder niets verklappen! Vorige week was Arianne jarig, graag posten we er foto's van. Vorige week stond hij er niet tussen! 

Karen, de mama van Maguil is samen met het 6e leerjaar komen werken aan het afscheidsboekje van de proclamatie. Alles over de tijd op het perenboompje!

TOT KIJK!

YOSHI & KATRIJN

Reactie schrijven

Berichten: 0