Nog even een verslagje van vorige week....Super mooi weer!!!

Zoals iedereen weet was het afgelopen zondag moederdag. Mijn (of eigenlijk ons) receptenboekje had veel succes bij mijn mama.  Ik denk bij de andere mama's ook wel.

Maar mooie liedjes duren niet lang.....De volgende dag, maandag, hadden we alweer prijs. De toets Frans contact 14 stond op de menu :-) We zitten nog steeds in de toetsenperiode! Donderdag toets vraagstukken..... maar gelukkig hadden we voor de rest van de week ook tijd voor veel FUN.

Een nieuw klasgenootje, een jongen (waarvan ik even de naam kwijt ben - oeps - en die volgend jaar in het 6de leerjaar zal aansluiten) is eens komen 'proefdraaien' in onze klas op maandag.  Dat hij goed kan voetballen daar is geen twijfel over mogelijk. Dat bewees hij ons op de speelplaats. 

Op dinsdag hebben we weer geturnd. Omwille van het mooie weehebben we buiten een estafette gedaan.  Puffen maar wel superleuk.

De schoolfotograaf is op woensdag  langs geweest. We mochten geen groen aan doen gezien onze achtergrond in deze kleur was voorzien. Ondertussen dat de foto's van de broers en zussen werden gemaakt werkten we in ons IZW.

Donderdag waren Laura en Ruth weer van de partij tijdens atelier. Het 5de heeft samen met Laura met isomo gedrukt. Het 6de heeft met Ruth muziek gemaakt ( Ik weet niet wat zij hebben gedaan ).

We eindigden deze week met de hotelklassen (a) omdat Arianne naar een bruiloft moest. In de hotelklassen (ikzelf zat bij Roel) mochten we na ons IZW en ons hoekenwerk in de klassen helpen.   

 Het was een top week !

 

Verslaggever van de week Espen

 

 (a) Hotelklassen zijn de andere klassen in onze school (Roel, Rachel, Wim,...) waar je naartoe gaat als je eigen leerkracht afwezig is. 

 

 

Reactie schrijven

Berichten: 0