Sport en zon :-)

Even op een rij:    

Maandag: Les, les, les....                                                                                                                     

Dinsdag: We zijn gaan turnen en hebben tijdens deze les netbal geoefend (donderdag is het sportdag!).

Woensdag: Het 6de had een deadline voor hun IZW. Alles moest af zijn. Na de speeltijd was het gd/zl (vertaling: godsdienst en zedenleer). We moesten een gedicht, een toneel en een verhaal maken. Sommige moesten nog voor hun lentefeest oefenen komende zondag. 

Donderdag was het sportdag! We vonden het heel leuk. Netbal en trefbal stonden op het programma. Bijna iedereen was verbrand door de onverwacht warme zon behalve Maguil en Daron.  De juf Arianne was het ergst verbrand.....oeps :-(

Vrijdag: Auteurslezing over het boek 'Het meisje en de soldaat' . Een boeiend verhaal over een blind meisje en een Afrikaanse soldaat dat zich afspeelt in de eerste wereldoorlog (Auteur Aline Sax). Na de speeltijd was er nog de toets bewerkingen. Heike was ook jarig vandaag.

Fijn weekend!

Maguil & Jani

Reactie schrijven

Berichten: 0