Goed gestart

De eerste volledige week zit er al weer op. We hebben al heel wat gedaan. 

  • Een brief geschreven naar onze correspondentieklas: we maakten een klasbrief, een persoonlijke brief, en een spelletje om ons zelf voor stellen met een foto en een zelfportret.
  • We hebben meetoefeningen gedaan met water.
  • Ella had een hele grote zonnebloem mee, deze hebben we onderzocht.
  • Lien had slijm van de kermis, dat vonden we wel tof. De dag erna hebben we zelf slijm proberen te maken van maïzena en water. Het slijm was even heel goed, maar als je te lang bleef kneden werd het hard.
  • We hebben ook een verjaardagskalender gemaakt, we moesten eerst een blad versieren met de druktechniek "marbling". Dit is een Chinese techniek om enkele druppels inkt op het water te laten vallen en daar je blad dan in te leggen. Daarna tekenden we onszelf, met prachtige resultaten!

Reactie schrijven

Berichten: 0