Hoeraaaa post!

Correspondentie

Correspondentie is een freinettechniek, waarbij je communiceert met een andere klas. Dit bevordert het lees- en schrijfproces op een heel natuurlijke manier. Wij schrijven dit jaar met methodeschool Ondersteboven in Leopoldsburg.

 

We kregen deze week een brief terug! Spannend! Eerst lezen we de klasbrief en daarna krijgt iedereen zijn persoonlijk briefje om te lezen. Wat leuk om elkaar beter te leren kennen! Er zat zelfs een filmpje bij, waar de kinderen een liedje voor ons zongen.

 

We zijn meteen weer aan het schrijven en tekenen gegaan. We leren goede zinnen bouwen, moeten foutjes verbeteren en letten ook op een leuke vormgeving. Hieronder zie je "work in progress". 

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Anouk (maandag, 10 oktober 2016 18:43)

    Heel leuk!