Nog even een verslagje van een 'tijdje' geleden :-)

In voorbereiding op restaurantdag hebben we maandag in de voormiddag in groep chocolademousse gemaakt. We mochten eigenlijk niet proeven...toch even de lepels afgelikt :-). In de namiddag kregen we vrije werktijd. Spelletjes spelen maar ook programmeren voor FLL!

Dinsdag was het tijd voor nog enkele presentaties van onze onderzoeken. Mila was onder andere aan de beurt en ze vertelde ons over warmwaterbronnen.  Ze had een mooie presentatie en een mooi kunstwerk. Chapeau voor Mila! Ook Hidde bracht een boeiend verhaal over Harry Potter.  Joppe en Arne brachten ons vele nieuwtjes bij over tsunami's. En Sanne die had het dan weer over vulkaan-konijnen.  Een boeiende namiddag met zeer uiteenlopende onderwerpen!

Woensdag tijd voor restaurantdag. Vrije werktijd dus op het programma aangezien sommigen al naar het restaurant trokken voor alle voorbereidingen. Bij de eerste schift waren er niet zoveel mensen maar bij tweede schift was het full house.  Blije gezichtjes en ronde buikjes! Top-namiddag voor ons allen!

Donderdag: LVS toetsen op het programma voor vijf en zes.  Daarna 'ontspanning' op het kerkhof met heel de klas tijdens zedenleer/godsdienst. Uitleg over graven en urnen, de 'asmuur,....We zijn allen te voet gegaan. 

Vrijdag: Het zusje van Anders is op bezoek geweest. Ze heet Pippa.  Wat een schatje. We kregen allen een snoepketting. Jammie.  En dat was niet het enige cadeautje die vrijdag. Vic had voor ons allen een uiltje bij omdat zijn verjaardag in de vakantie valt.  Het was gehaakt door zijn oma.  We zijn met 21 dus dat zal wel veel werk zijn geweest.  Dank je wel!!

En wat hebben wij geleerd die week???? Ah ja, met al die leuke dingen op het programma zijn we onze toets Frans vergeten te vermelden.  Net voor we mochten smullen in het restaurant moesten we onze kennis Frans bewijzen. Herhalingstoets van contact 1 tot 4. Bon appétit.

Voor de rest hebben we vooral herhaling gehad van onze leerstof. 

Voor meer nieuws tot volgende week!!!!!

 

Verslaggevers van de week: Irwan en Tuur

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Pascale (dinsdag, 08 november 2016 15:08)

    Amai wat kunnen jullie dat fijn brengen ,proficiat het was leuk om naar te kijken en te luisteren !

  • #2

    Elke (dinsdag, 08 november 2016 20:51)

    De chocomousse was heerlijk!! :-)