FLL, Child Focus en andere leuke dingen

Maandag:

voormiddag: Er is iemand van Child Focus langs geweest in de klas. Die heeft ons geleerd om onder andere om te gaan met ruzies en  met wachtwoorden. En ja ook met het internet. Ook belangrijk! Aan de hand van een spel leerden we veel bij.

namiddag: Wij, de groep van de chinchilla's, hebben verder gewerkt aan FLL  en dat vonden wij, Annika en Klaas leuk! De andere groep  is naar een imker geweest en heeft daar veel bijgeleerd over hun onderwerp de bijen. Al hun vragen werden beantwoord.

Dinsdag:

voormiddag: Wiskunde en Nederlands

namiddag: werken aan FLL

Woensdag:

voormiddag: Toets Frans Contact 5 voor vijfde en zesde.  En ja eindelijk had Arianne de verbeterde herhalingstoetsen over contact 1 tem 4 bij...oef dat viel best mee die cijfers!

Donderdag:

voormiddag: Godsdienst en Zedenleer. Tijdens Godsdienst werd er eerst  verder gewerkt in ons bundeltje en daarna mochten we een tekening maken. Bij zedenleer lazen we een boek :' pestactieplan'. Zeer interessant.

namiddag: werken aan FLL

Vrijdag:

voormiddag: De meester Jurgen was ziek dus geen turnen op het programma.....best jammer.....

namiddag : Muzische vorming - Bij Wim sneden we met een mesje een makkelijke figuur uit uit ribbelkarton. Na het verven konden we deze afbeelding drukken op een ander blad.  Zie onderstaande foto van het uiltje (Annika).  Bij Arianne deden we de voorbereidingen voor een echt drama toneel .  Het toneel was al af dus we moesten het niet meer schrijven. De rollen zijn onder ons allen verdeeld.  Er zijn onder ander personages zoals de commandant en de smid die door mij worden gespeeld. Nu moeten we nog veeeeel oefenen om het daarna ook voor te brengen voor onze klas en de klas van Wim. Spannend! Wordt vervolgd!

 

En ja we hebben ook nog even wat foto's toegevoegd van de uitstap van de groep van de chinchilla's vorige week  naar een dierenwinkel.  

 

Tot volgende week!

Verslaggevers Annika en Klaas

 

 

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Elke Boonen (donderdag, 24 november 2016 23:01)

    Veel succes op de FLL!!!

  • #2

    Pascale (zondag, 27 november 2016 09:52)

    Er wordt nogal gewerkt bij jullie en daarom verdienden jullie het ook zo hard om een prijs in de wacht te slepen en wat blijkt niet 1 maar 2 bekers PROOOOOOOOOOFICIAT !!!!!!!!!!!!!!!!!