SPANNEND....eindelijk is het zo ver!

Op maandag startten we in de voormiddag zoals elke week  met Frans, Nederlands en Wiskunde.  Na deze instructies werkten we verder in onze bundeltjes van IZW.

In de namiddag hebben we hulp gehad van twee jongens met de laatste voorbereidingen van de FLL. Vrijdag is de grote dag en er moest toch nog hier en daar wat gebeuren! Dus alle hens aan dek!!!

Nog een leuke verrassing in de namiddag: Enkele leerlingen van vorig jaar zijn op bezoek gekomen.  Ze zitten momenteel in het eerste middelbaar en hadden een vrije dag. Onder andere Bram, Daron  Maguil en Yarno waren bij ons op bezoek.  Ze hebben de namiddag met ons doorgebracht en ons geholpen met de FLL.

Op dinsdag nog even leren in de voormiddag en dan in de namiddag weer FLL....oh...nu komt het wel heel dichtbij....hebben we wel genoeg tijd om alles af te maken?????

 

Op woensdag werden we niet op school verwacht! We hebben een vrije dag om even relaxen.  Ik, Mila ben gaan zwemmen in Dommelslag.  Heerlijk zo'n dag ontspannen midden in de week!

Op donderdag na godsdienst/zedenleer onze eerste toets van het eindejaar: cijferen! Niet te moeilijk maar gemakkelijk eigenlijk ook niet. Namiddag nog even een beetje stressen om alles af te krijgen en ingepakt te krijgen voor de wedstrijd van het jaar.  Morgen is het de grote dag! Spannend maar we zijn er helemaal klaar voor!!!

 

VRIJDAG: FLL

Vroeg vertrokken met de bus - om half negen stipt. Aangekomen deden we een aantal wedstrijdtafels.  Enkele missies zijn uitgevoerd.  Het ging niet altijd even goed maar het merendeel lukte wel. Het onderzoek is nog voor de middag aan de jury voorgesteld. Een andere jury die de samenwerking moest beoordelen van de verschillende groepen was zeer tevreden over ons en wist ons nog voor de prijsuitreiking letterlijk te vertellen: 'tot op het podium'.  Na het eten van onze lunch hebben we nog enkele missies uitgevoerd en dan was het alweer tijd voor een fuif! We gingen helemaal uit de bol! Best vermoeiend! Na de fuif was de uitreiking van de prijzen.  We wonnen twee bekers! De inspiratieprijs staat voor teamwork, de gracious professionalismeprijs staat voor respect voor elkaar. Met dit nieuws gingen we helemaal uit ons dak! Wat een leuke dag! Zelfs in de bus ging het feestje door en hebben we veel gelachen! Moe maar voldaan kwamen we terug op school. En nu uitrusten in het weekend...oeps neen toch niet heel het weekend. Er moet ook nog wat geleerd worden want volgende week staan er weer 2 toetsen gepland.

 

Verslaggever van de week: Mila

 

Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Pascale (woensdag, 30 november 2016 19:08)

  Jeahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!! Supergoed gedaan x

 • #2

  elke boonen (woensdag, 30 november 2016 22:45)

  Leuk om jullie bezig te zien op de FLL!!
  En nog eens dikke proficiat!

 • #3

  Inge (vrijdag, 16 december 2016 15:45)

  Mega prestatie! Toppie xxx