Een straat

Enkele klasgenoten brengen vaker en vaker auto's mee en dat vinden we momenteel zeer leuk. We rijden over de banken, de tafels en de vloer en wanneer we overal geweest zijn - beginnen we opnieuw. Dat is tof maar niet voor iedereen. Zij die aan de tafels aan het werken zijn vinden het niet zo ideaal wanneer er auto's langs hun spullen zoeven ;) Hoe gaan we dat oplossen?
- Door zelf een straat te maken, zeiden ze! Met blokken was het niet stabiel, papier bewoog... dan een proberen we het eens met tape. Rechte straten en een straat 'waar je zo van twee kanten kan komen'. Na al dat plakken van de tape: rijden maar =) 
- De dag nadien werden er ook bruggen gemaakt. We experimenteerden en zochten. Er werd karton gesneden, blokken geplaatst en gezocht naar de beste oplossing(en). Knap werk aapjes! 

Reactie schrijven

Berichten: 0