Jarig ,vogeltjes helpen ,knutselen ,zingen !!!

Omdat Joko op haar verjaardag met mama en papa in Spanje is vierden we haar alvast deze week in ons klasje .Mama had heerlijke rijsttaart gebakken die net uit de oven kwam,oh zo lekker !!

Papa had zijn werkplunje aangetrokken en toen hadden we een levensechte treinconducteur in ons klasje !!! Het liedje in een klein stationnetje kwam helemaal tot zijn recht .We zongen nog enkele liedjes terwijl papa ons op zijn gitaar begeleidde .

Er waren ook kusjes voor jarige Yoko !!!!

Yoko zit nu dus in Spanje en weet je wie ze nog mee heeft ????? Bolleke onze klasbeer ,hoe geweldig is dat "Bolleke in Spanje !"

We zijn nieuwsgierig naar het avontuur .

 

De mama van Sanne was woensdag in ons klasje gekomen om samen mezenballetjes te maken voor de vogeltjes .We mochten helpen met alle zaadjes bij het vet te doen en helpen roeren .Toen onze snoepjes voor de vogeltjes klaar waren gingen we ze samen in de bomen hangen op de speelplaats .

Sanne haar mama had thuis ook al wat gemaakt en daardoor konden we ook allemaal eentje mee naar huis nemen voor de vogeltjes bij ons thuis ,bedankt nog hiervoor Sara!!!

 

Vrijdag was onze knutselmama in de klas,we gingen onze kerstknutsel maken !!!

Kijk dadelijk maar eens hoe druk wij in de weer kunnen zijn !!

 

Ons nieuwjaarsbriefje ????!!! Daar zijn we ook nog druk mee in de weer ,morgen is weer een nieuwe dag ,het komt helemaal goed ohohoh !!!

 

Het laatste weekje van het oude jaar ,we gaan er zeker van genieten en er een leuke week van maken ,ik heb er alvast zin in !!!

Reactie schrijven

Berichten: 2
 • #1

  Sara, mama van Sanne (maandag, 19 december 2016 12:09)

  Ze hebben weer heel wat beleefd!

 • #2

  mama van Yoko (zaterdag, 14 januari 2017 15:38)

  Wat staat ons pruts fier op de foto! Ze voelde zich helemaal in haar nopjes op haar troontje :-)
  Bolleke beleefde een supertijd in Spanje en was heel flink op het vliegtuig.