Nog even een verslag over de laatste   (school)week van het jaar 2016...

Maandag 19 december 2016 tem vrijdag 23 december 2016

 

Deze week waren er geen toetsen meer.....maar veel andere leuke dingen hebben we wel gedaan! 

 

Maandag- en dinsdagnamiddag hebben we de nieuwjaarsbrieven gemaakt.

 

Donderdag begon de pret... We hebben de verjaardagen van de kinderen die tot nu toe jarig waren gevierd. Maar onze vreugde was nog niet gedaan. De dag erna was het weer feest. We hebben een film gekeken: DE SIMPSONMOVIE. 

Afbeeldingsresultaat voor de simpsons movie

 

 

We hebben net voor de film ook nog cadeau's uitgewisseld.  De week voordien hebben we namen getrokken en voor die persoon moesten we een cadeau maken. Er werden heeeeeeeeeeel veel verschillende, leuke, knotsgekke en lekkere cadeau's gemaakt. Enkele voorbeelden: een TV van karton, een elastiekjesgeweer, een rendiergeleipotje gevuld met chocoladebonbons...

Dan kwam de grootste 'verrassing': ... HET IS VAKANTIE... twee luilekkerweken!!!!!!

 

 Verslaggevers van de week: Espen en Jasmine

 

 

Reactie schrijven

Berichten: 0