Het eerste weekje van het kersverse jaar !

Met de nieuwe kindjes erbij kan het alleen nog maar gezelliger worden in ons klasje !!! Ze doen het SUPER !!!

 

De oudere kindjes laten hen zonder dat ze dat zelf echt doorhebben al spelenderwijs zien hoe alles in ons klasje in zijn werk gaat .Niks forceren ieder op zijn eigen tempo en dan komt alles meer dan in orde .

 

We hebben dokters en dokteressen die hun werk zo nu en dan heel serieus nemen ,"jij moét nu ziek zijn want ik ben de dokter !"De patient wordt dan ook wel met veel liefde verzorgd .Het papflesje van de pop is het juiste medicijn ,voor sommigen zit er met wat fantasie het juiste drankje in ja zelfs cola lijkt de nodige kwaaltjes op te lossen volgens sommige dokters van onze klas.

De emmertjes met toverzand slinken langzaamaan ,de zand is overal te vinden in ons klasje ,kinderen en zand een goede combinatie ,het water laten we de eerste maanden nog even achterwegen !!

In ons kringetje kregen we al heel leuke gesprekjes ,deze week had Yoko SUPERNIEUWS bij ,ze gaat een broertje of zusje krijgen oooooooooooooooohhh !!!!!!!

Van het ene verhaal kwamen we bij het andere en dat bracht ons bij de dierentuin ,een van de kindjes ging met de staart van de poes in de neus van de tijger kriebelen zodat hij nooit zou kunnen bijten !!! Nogal een oplossing hee ,daar komen grote mensen niet op zo een geweldig idee !!!!!

 

In de eetzaal hebben we nu een grote tafel vol met ons klasje ,lekker gezellig ,het smaakt zo allemaal samen eten .

De tekeningen ,de figuurtjes van klei alles krijgt al meer vorm bij de oudste kindjes ,ook hun verhaal erachter is alleen maar boeiender aan het worden .

We doen het al spelend, met poppenkast met uitbeelden met zelf ontdekken enz, we zijn nog klein maar amai wat leren we veel bij van mekaar !

We hadden een leuke eerste week van het nieuwe jaar en we gaan zo lekker verder doen .

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Sara, mama van Sanne (maandag, 16 januari 2017 09:53)

    Proficiat aan Yoko en haar mama en papa!