We zijn er weer snel ingevlogen ;-)

Op maandag begonnen we al goed. Direct een synthese van het menselijk lichaam. Al de brevetten van het menselijk lichaam hebben we samengevat. Samenvattingen van bvb. de spieren, het skelet, het ademhalingsstelsel... werden opgemaakt alsook de voorbereiding voor de presentatie ervan de dag erna. De presentaties verliepen voor de meeste goed. Volgende week krijgen we er een toets over. Op woensdag is er iemand van ISIS langsgekomen voor wat uitleg te geven over het klimaat. Het gaat niet goed met het klimaat. De opwarming van de aarde, het smelten van het ijs,... veel informatie die over redelijk lange tijd (de hele voormiddag) werd verspreid. De dag erna, op donderdag, start van het onderzoek over het klimaat. Er werd in groepjes gewerkt om alle vragen op te lossen. Niet altijd even interessant vonden we. Vrijdag tijdens muzische vorming wekte één deel van de groep tekeningen tot leven. Eerst scheuren en dan een tekening maken...een hele ander techniek die we nog niet kenden. Het was top! De andere groep deed iets heel anders met muziek....muziek maken door te slaan op buizen...wat een melodie....:-)

 

Verslaggevers van de week: Janne en Espen

Reactie schrijven

Berichten: 0