Bouwen en drukken

Stevig Bouwwerk

Deze week hebben we in het hoekwerk een stevige kubus leren bouwen met Kapla blokken. Aan de hand van een duidelijk bouwplan met foto's konden we stap voor stap de blokken stapelen. Het begin was een beetje moeilijk, maar daarna werd het geheel steeds stabieler. Het werd een kubus van ongeveer 15 op 15 cm. We waren best trots op ons resultaat!


Giraffen in de wolken

Vorige week leerden we een nieuwe druktechniek. We moesten een wolk uitknippen en deze op een ander papier leggen. Rond de bovenkant van de wolk stempelden we met een spons blauwe en witte verf. Door de wolk telkens te verschuiven, kregen we een mooi luchteffect. Daarna tekenden we een giraf, knipten die uit en plakten we deze op de lucht. Zo kregen we mooie giraffen met hun hoofd in de wolken...

 


Verslagje gemaakt door Wout


Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    ann (zaterdag, 21 januari 2017 15:58)

    mooi mooi