Vooral Frans deze week...

Maandag 

Voormiddag: Toets Frans contact 8, instructie wiskunde en instructie Nederlands. Een hele boterham 'les'.  En daarbovenop ook nog werken aan IZW, onze werkbundels...goedemorgen het is weer maandag!

Namiddag:  een gezonde geest in een gezond lichaam....een nieuw onderzoek gestart.

Wat voor iemand ben ik??? Een snoeper, een zoetekauw of een gezondheidsfreak. Na een testje werd het ons allemaal duidelijk :-) Gelukkig was de meerderheid een gezondheidsfreak al waren er ook enkele snoepers....

 

Dinsdag

Voormiddag: Toets dictee woordpakket 3 en 4.

Namiddag: Drukken met Laura.  We tekenden monstertjes. Het enige wat iedereen in de tekening moest verwerken waren grote en kleine blauwe golven.  Al de rest lieten we over aan onze verbeelding.  Al zeggen we het zelf het resultaat zijn prachtige monstertjes!!! Kijk maar naar de foto's onderaan!

 

Woensdag

Leuke dingen te doen...jajaja Nederlans en Frans. Bij Nederlands hadden we het over werkwoorden in de tegenwoordige tijd.  Bij Frans hebben we een luisteroefening gedaan van contact 5 tem 8. De luisteroefening ging alvast goed...binnen twee weken een grote herhalingstoets....

 

Donderdag

Namiddag: Toets menselijk lichaam - zelfs vragen over ons bezoek van ISIS en Bebat (klimaatopwarming en broeikasteffect) moesten we beantwoorden. Toch was het niet zo moeilijk...alles konden we invullen!

 

Vrijdag

Voormiddag: Frans, Frans en Frans....herhalen herhalen herhalen...

Namiddag: Muzische vorming vervolg van het project 'breng papier tot leven'.  Bij muziek slaan we op de tafels met boembekkers. Wordt vervolgd volgende week want de meester kreeg zijn les WEER niet af.  

 

Verslaggevers van de week: Anders en Janne

 

Reactie schrijven

Berichten: 0