over mierenleeuwen en zonnedauw... uitstap ISIS

De kinderen van het 4de zijn maandag 30 januari 2017 naar ISIS geweest.  

Er waren 5 hoeken en in elke hoek leerden we verschillende dingen over de hei .

Hope vond hoek 3 het leukste omdat er een spel was met snoepjes. We leerden over   de planten en dieren van de heide, zo was er de Zonnedauw, een vleesetend plantje of de Mierenleeuw die kuiltjes maakt in de grond om insecten te vangen . Als je er meer wil over weten vraag het maar aan ons of zoek het zelf op op het internet. Merel vond hoek 4  het leukste omdat we leerden over de groei van waterdieren, het kikkervisje was het schattigste.

In de andere hoeken leerden we over de grondlagen, de heide vroeger en nu en over ven en veen. We krijgen er een toets over. Dit was de uitstap naar ISIS.

geschreven door Merel en Hope .   

  

Reactie schrijven

Berichten: 0