Samen alles geven en ook samen rustig spelen !

We kregen een nieuw vriendje bij in  ons klasje en ze heet Rosalie ,Rosalie speelde dadelijk met ons mee of ze al heel lang in ons klasje zat, amai wat doet ze het goed!!!

Wij kunnen een eigen muziekgroepje beginnen met ons hondenklasje want geef ons wat instrumenten en we gaan spontaan in fanfarestijl door ons klasje wandelen ,onze instrumenten zijn eerder moe dan ons !!!

Heel veel rijst kleuren en drogen in de oven geeft heerlijk speelplezier ,met allerlei potjes en trechtertjes erbij kunnen we dan heel rustig zitten genieten van het geluid en het gevoel van de rijstkorreltjes tussen onze vingertjes ,we rijden er met de auto's door laten de dino's er eens in rond stappen enz ,

 

De blokken worden al niet meer zomaar op elkaar gestapeld nee hoor er worden al mooie bouwontwerpen gemaakt en dat is zo met alle kisten van ons klasje ,we ontdekken elke dag nieuwe dingen om te combineren  .De klei daar worden afdrukken in gemaakt waar de tandarts en archeoloog jaloers op zouden worden ,geweldig !!! Uitbreiden en hen zelf dingen laten bijhalen geeft whaaw momentjes .De jongens verkleden zich even graag als de meisjes ,sommigen kleine dametjes krijgen de kleine heertjes zonder probleem in allerlei outfits gestoken en een prinsessenjurk heeft met een tikkeltje fantasie hetzelfde effect als een ridderuniform .Het toneel kan beginnen ,soms kan het al eens wat te spannend worden voor sommigen en dan moet het monster van dienst even wat gas terug nemen of stoppen met brand spuwen dat is ook al genoeg :)

We weten s'morgens in ons kringentje al heel goed wie er nog niet is ,en dat is mooi ,de samenhorigheid .We kunnen zelf al onze jas aan ,bij vele ook al de schoenen en we kunnen ook al degene die het nog niet alleen lukt een beetje helpen.

We genieten !!

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Ouders Rosalie (zondag, 05 februari 2017 20:07)

  Super fijn om dit te lezen.
  Op naar het volgende avontuur!

 • #2

  Sara, mama van Sanne (maandag, 06 februari 2017 12:12)

  Wat een plezier hebben ze samen, echt fijn om te zien zo!

 • #3

  Ann (maandag, 06 februari 2017 19:28)

  Echt heerlijk om te zien hoe onze lieverdjes zoveel plezier hebben in de klas.
  Je bent een pracht van een juf!!!! Dank je wel!!!

 • #4

  Anouk (woensdag, 08 februari 2017 16:34)

  De super tekst van de super juf is al even leuk als alle leuke snoetjes in actie zien =)
  Goed bezig allemaal!