Naar de winkel en de markt-lekker koken-winkeltje spelen

Winkeltje spelen-koekjes maken

Op maandag kwam de mama en tantie van Keano met ons lekkere maïskoekjes maken. Natuurlijk moesten we eerst naar de winkel vooraleer we gingen koken. Ann maakte voor ons een winkellijstje. Voor de groentjes ging een groepje naar de markt en voor de andere spullen gingen we naar de supermarkt. Naderhand hebben we vele groentjes gesneden en heeft de mama van Keano de hele dag lekkere maïskoekjes voor ons gebakken...Njam njam

Onze poppenhoek werd omgetoverd tot een echte winkel, waar we alle spullen gingen sorteren en prijsjes geven. Ann gaf ons opdrachtjes zoals...ga eens iets kopen wat begint met de letter P of ga naar de winkel en koop iets dat rijmt op PIRAAT of ga iets kopen dat 5 euro kost...zo kregen we de hele tijd opdrachtjes en waren we aan het spelen en ook al een beetje aan het leren.  Onze winkel is een echt succes :-)

Reactie schrijven

Berichten: 0