Van alles èn zeven zieken!

Maandag: We hadden Frans, Nederlands en wiskunde. In de namiddag was het vervolg van ons project, een gezonde geest in een gezond lichaam.  We deden onder andere proefjes en probeerden zelfs plastic te maken...mislukt en dat gaf een duidelijk stankgeur...

Dinsdag zijn we naar toneel geweest, de titel is Deux sans Trois TYPO . Het ging over mensen die spectaculaire dingen deden: ondersteboven viool spelen, jongleren, op elkaars nek gaan staan,... In de namiddag hebben we nog eens gewerkt aan ons project: een gezonde geest in een gezond lichaam. 

Woensdag was het herhalingstoets Frans van C5-8. Daarna was er nog tijd om met het 5de naar de bibliotheek te gaan. Voor de rest van de tijd hebben we in ons IZW gewerkt en hoekenwerk gedaan.

Donderdag zijn we naar Godsdienst/Zedenleer geweest. Bij zedenleer hebben we gewerkt rond  kritisch denken. Persoonlijk onderzoek volgde in de namiddag. Ik (Jani) heb het over 'De evolutie van de televisie en de radio'. Maya onderzoekt de geschiedenis van het dansen. 

Vrijdag tijdens het  turnen moesten we over de bok springen. Maya is toen gevallen en heeft een pees verrokken... auwww!!! In de namiddag hebben we muzische vorming gehad. De groep bij Wim heeft met de boomwhackers een klein optreden gedaan voor radio Olaf. Bij Arianne hebben ze door gewerkt aan papier tot leven brengen. Zie onderstaande foto van Homer Simpson☺

 

Verslaggevers van de week: Jani en ter vervanging van Yoshi Maya.☺

Reactie schrijven

Berichten: 0