Leve onze handjes ,over ziek zijn en feestje bouwen !

Onze rijstbak daar hadden we al ervaring mee ondertussen dus hij mocht eens met iets anders gevuld worden ,een paar emmers aangenaam warm water en daar gekookte spaghettislierten in ,ohooh met een aangepast verhaaltje erbij bracht het een prachtig spel naar boven ,de spaghetti's werden visjes en haaien en de vriendjes genoten van het gekriebel in hun handjes ,wanneer de haaien begonnen met aanvallen moest de reddingsboei even aangegeven worden !!!

 

Vele vriendjes waren 1 of een paar dagjes ziek geweest dus daar hadden we toch wat rond gedaan in ons klasje ,een boekje en filmpje over ziek zijn en een vriendin die zelfstandig verpleegster is en het wel zag zitten om eens binnen te springen en ons wat te komen vertellen .Degene die zin hadden kregen een pleistertje of een verbandje en we kregen een mooie gevulde EHBO kist voor in ons klasje met wel honderd pleisters van bumba ,cars ,uiltjes en prinsesjes ,hopelijk komen we er heeeeeeeeel lang mee toe .

 

Nand was jarig en natuurlijk moesten we dat vieren ,trots zat hij de hele dag wanneer we in ons kringetje gingen zitten op zijn verjaardagstroontje en genoot hij van de aandacht en zijn feestje  .Mama en papa en broer kwamen ons verwennen met poffertjes en chocoladetaart het viel in de smaak want we kregen bijna alles op !!!!! Bedankt voor de leuke namiddag .

 

Op het raam gingen we zakjes plakken met verf in zodat we met onze vingertjes konden tekenen ,twee kleuren samen en "kijk ik heb een regenboog gemaakt " "een dino " of " een boom mét geen blaadjes "enz

Met de vingertjes verven werd al snel op de vingertjes lees en  handjes en armen verven !!! Maar met een beetje water is het een lachertje om het plezier van het kliederen op te ruimen .

We  kunnen bouwen en koken op ons eentje maar ook mét elkaar en dat is toch zo mooi niet waar !!!!!

Fijn weekend en tot in de gekke week !!!