De wafelweek

Maandag hebben we in ons IZW gewerkt. Op het einde van de dag hebben we te horen gekregen dat we wafels mochten verkopen om de zeeklassen te sponsoren. Er zijn nog veel centjes die we nodig hebben om van alles leuks te doen.

Dinsdag: Het was Valentijn en we kregen van Arianne een hartjes snoepje!♥ Daarna hebben we perenraad gedaan. In de namiddag kwam Laura langs om ons een teken- en drukles te geven. We moesten het konijn van Alice in Wonderland tekenen.☻

Woensdag is het zesde naar de bib geweest om boeken voor ons eigen onderzoek te halen. We zijn om 12 u begonnen met de wafels te verkopen aan de ouders op de speelplaats. We hebben al veel verkocht!

Donderdag was het Godsdienst en Zedenleer. Bij Zedenleer hebben we verstoppertje pot gespeeld en andere leuke spelletjes. Na de middag hebben we aan ons persoonlijk onderzoek gewerkt.

Vrijdag: We hebben voor dikke truien dag ochtend gymnastiek gedaan. We zijn gaan turnen en het zesde moest OVSG afleggen van sprinten en over hordes springen. In de namiddag zijn we aan onze gedichten voor gedichtendag begonnen. Omdat het volgend week vrijdag gedichtendag is! Jullie zijn allemaal welkom! Vanaf 14 u in de eetzaal!☺

Verslaggevers van de week: Vic en Maya

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Maya (maandag, 20 februari 2017 18:45)