Een hele gekke week !!

We hebben echt wel leuk meegedaan met onze gekke week op school super ! Er waren kindjes die helemaal in hun rol opgingen en zelfs hun naam gingen veranderen in de naam van hun idool !! Leuk te zien hoe ieder een eigen voorkeur heeft .

 

We begonnen de week met Sanne haar feestje ,Mama en papa kwamen in de klas en we mochten met slingers en confetti en hoedjes onszelf en ons klasje versieren .Ze hadden heel veel muziek bij en lichtjes ,we konden meezingen en swingen .We kregen ook een schildersezeltje waarop we dinsdag voor mama en papa hebben getekend want met onze grote borstels was ons doekje té snel vol .

Sanne ,mama en papa bedankt voor het leuke disco moment !!!

 

Er is deze week heel wat getekend én tekenen om U tegen te zeggen ,ze blijven verrassen die kleine schatjes .

Er zijn ook vriendjes die heel graag zelf ook eens een boekje voorlezen aan hun vriendjes én niet onbelangrijk mét de juiste intonatie ,vrijdag op onze afsluiter konden jullie dat zelf ook horen ,amai hoe sjiek hee zo goed als ze dat deden !!!!!!!!!!!!!

 

Het allergekste deze week was toch wel dat onze zeven oudste vriendjes gaan doorschuiven ,we gaan ze missen hoor .Natuurlijk zijn we heel blij dat ze een half jaartje bij ons mochten komen spelen .Ze gaan nu naar een geweldig lieve juf en geweldige nieuwe vriendjes toe, we wensen hen een hele mooie tijd toe .

lieve groetjes en tot snel

 

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Sara. mama van Sanne (dinsdag, 28 februari 2017 09:53)

    Wat een heerlijke tijd heeft Sanne bij juf Pascale gehad! Dank je voor de goede zorgen en de leerrijke activiteiten.
    En wat een toffe vriendjes heeft ze in de klas, ze hebben veel lol samen.