Alles en iedereen  bloeit !!

We begonnen onze week met twee nieuwe vriendjes in ons klasje ,twee superlieve meisjes die we al niet meer kunnen missen .De andere vriendjes nemen hen mee in hun enthousiasme en het is telkens zo mooi om te zien hoe die kleine snoetjes elke dag wat meer gaan stralen .Daar ze de eerste dag nog wat afwachtend zijn is het een plezier hen op het einde van de week overal bezig te zien in de klas .

We hadden ook weer een feestje in onze klas ,Noor was jarig en ze trakteerde ons samen met mama en broer op lekkere taart die ze zelf had helpen maken .We kregen allerlei lekkere potjes en we mochten zelf ons stukje koek versieren,bedankt mama dat was een leuk idee want het kwam in ons kringetje nog ter sprake!!

Noor vond het heerlijk op haar verjaardagstroontje ze zat er zoveel mogelijk op ,met fruit eten moest ze telkens een klein parcour afleggen om tot bij de plateau met fruit te geraken maar dat deerde haar niet ,ze ging er telkens weer met een glimlach van het ene tot het andere oor terug op klauteren .

 

Dus de kindjes bloeien op hun meest mooie manier maar ook onze bloementjes in onze bakken voor ons klasje staan in bloei ,wat gaat dat mooi worden ,hopelijk gaan er niet teveel bloempjes voor mama worden geplukt !!!!Bedankt tuinouders ,zalig om dat door ons venstertje te kunnen zien elke dag .

We tekenen met stokken in het zand en ook met stiften op onze ballon en als het even kan ook eens op onze handjes ,1 keer om te ontdekken ????? Volgende keer nemen we toch beter verf denk je ook niet ;)

De trein komt in alle hoeken van ons klasje ,niemand wordt ziek want de dokters zijn altijd aanwezig ,we maken plezier met elkaar kortom we zijn BLIJ !!!!!

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Mama en papa Merlijn en Annika (zaterdag, 11 maart 2017 12:40)

    Dankjewel lieve juf en klasgenootjes om Merlijn zo warm te verwelkomen in jullie klasje!