In pyjama naar school....

De week startte op maandag met een instructie van wiskunde en Nederlands.   Daarna nog een toets van Frans. We zijn al aan contact 11! In de namiddag legden we de laatste voorbereidingen aan onze presentaties over onze eigen onderzoeken.  Wat een hectische toestanden. We waren vol spanning aan het wachten op die presentaties....

Op dinsdag startten we in de voormiddag met eveneens instructies van wiskunde en Nederlands.  In de namiddag was het eindelijk  tijd voor onze presentaties! Er waren veel mensen komen kijken. Nogmaals  bedankt aan  iedereen die is  komen kijken. We vonden het super tof !!!!! Vandaag kregen we ook nieuwe koeken zoals speculaas, wafels, kokos-koekjes, koeken met rozijnen .......... Lekker smullen!

Op woensdag was het geen school - pedagogische studiedag. Even vrij om wat leuks te doen maar we moesten ook nog wat leren.....

Donderdag: godsdienst, zedenleer en wiskunde.  Namiddag toets over het project 'Een gezonde geest in een gezond lichaam'. De toets was vrij gemakkelijk. Iedereen heeft hard geleerd .

Vrijdag in pyjama naar school voor Bednet! We hebben ook mee gedaan aan de wedstrijd. We moesten daarvoor een foto maken. We hebben een stapelbed gemaakt en daar zijn we gaan in liggen.

Muzische vorming op vrijdagnamiddag: dat was ook super tof!!!!

 

Verslaggevers van de week: Vincent en Elena

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Elke (donderdag, 23 maart 2017 17:16)

    Geweldig om de foto's te zien!