Bye bye winter ,welkom lente !!!!

Laat ons daar maar mee beginnen ,om de lente van harte welkom te heten ,wat zal dat deugd doen aan alles en iedereen .We hebben in ons klasje ook definitief afscheid genomen van de winter .We hadden sneeuw gemaakt van scheerschuim en bloem en nadat we waren uitgespeeld  werd de sneeuw opgeruimd en daarmee ook de winter .!!!!!

Met scheerschuim en verf kunnen we ons ook amuseren ,schrijfdans om het mooi te zeggen ,die kleine vingertjes kregen al leuke tekeningen op hun plateautje.

Feesten daar kunnen we ook wat van ,woensdag was Ellis aan de beurt ,de verjaardagstoel werd weer optimaal benut ,geweldig hoe graag de lieve jarige daar telkens wil inzitten ,een beetje hoger dan de rest voelen ze hun telkens  al een beetje speciaal nog voor we beginnen aan onze liedjes en "ik versier mijn taart momentje "enz .

Mama en papa kwamen in de klas met de gitaar en we mochten mee liedjes zingen, ooohhh wat kan papa mooi gitaar spelen ,er waren ook vriendjes die mee bleven tokkelen op de snaren .Ellis was enorm trots op de robotjas die mama had gemaakt en terecht amai dat is een gave hoor mama !!!!! Bedankt lieve mama en papa voor jullie bezoekje .

De ballon en de vliegenmepper dat geeft ook plezier, het lukt al aardig om de ballon in de lucht te houden ,wel niet té dicht bij elkaar staan want als de lol eraf is dan wordt er wel eens links en rechts gemept.

We spelen spelletjes ,we oefenen met puzzelen ,bouwen en nabouwen ,patroontjes namaken  ,we zijn volop bezig en voelen ons goed ,de lente is begonnen en ons kamp is in zicht wat zouden we toch nog meer willen !!!!!

We are happyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!

Reactie schrijven

Berichten: 0