Picasso in de klas.

Picasso was een rare: hij vervormde alle dingen. Zo leek het alsof de gezichten dubbel zijn.Je kan er meerdere dingen in zien. Maar toch hebben wij hem proberen na apen met onze druktechnieken. We moesten eerst een tekening maken in isomo, die moesten we uit en dan door midden knippen. Nu hadden we een sjabloon en moesten we die in-inkten met 2 kleuren inkt.De achtergrond verdeelden we in stukken en kleurden we in met

wasco's  waterverf of ecoline. Nu zijn we echte Picasso's!!!!!!!!!!!!

bleu /orange/violet

Het 5de leert Frans, dat weten we allemaal. Maar sinds vorige week leert het 4de ook al Frans. We beginnen met de kleuren en we zijn benieuwd naar de volgende opdracht . Hopelijk kunnen we snel al een beetje Frans spreken. We hebben een idee: de volgende uitstap is naar Frankrijk! Ssssst want Wim weet er niks van :-) ...

 

geschreven door Yocka  en Lisa

 

Reactie schrijven

Berichten: 0