DVHK of IJSBOOMPJE

Een super dag!

Voorbije  zondag  was een echte super dag:  het was dag van het kind, de zon scheen, ons  optreden was een groot  succes én Vanya was jarig.

We hadden zelf  een ‘rap’ (= een gesproken liedje)  gemaakt over fluo-vestjes .  We vonden het grappigste  dat het omaatje viel  met haar skatebord  en  dat Merel de gouden  hoed stal van Fari, de politie. 

Stukje er uit : “Doe toch snel je vestje aan , want dan zien ze je staan!”

De andere optredens waren ook heel knap  en de lekkerbekkenmarkt  was heerlijk .

 

 

Het ijsboompje…

Met zo een warm weer zijn ijsjes een super goed idee . En nu  hebben jullie heel veel geluk want volgende maandag  gaat ‘het ijsboompje’ open .  Als de school uit is gaan we open  en verkopen we  heerlijke ijsjes . Het kost maar 1 euro per bol. En het ijs is gesponsord door Vanille & co . We hebben 3  super lekkere smaken : Vanille , Chocolade en Aardbei.

Kom allemaal eens proeven want het is echt zalig ijs !

 

 

Geschreven door Vanya en Fari.