Zomerkiekjes en jarige vriendjes

Onze dag van het kind was heel erg leuk geweest ,wat deden we allemaal leuk mee ,we stonden niet stil van de spanning of indrukken maar nee we zongen, dansten en genoten van onze zonnecreme en van de micro.

We konden onze zwembroek toch niet voor niets mee gebracht hebben naar ons klasje en  daarom hebben we er een heuse fotoreportage van gemaakt waarvan enkele foto's op de blog en de rest op smartschool staan .

Mathias was jarig geweest en mama en tante Inge kwamen in ons klasje lekkere donuts en wafels bakken, we kregen een verfborsteltje en deze keer niet om te verven maar om onze lekkere koek mee  in te smeren zodat al het lekkers wat we erna mochten kiezen er niet allemaal af zou  rollen .Of het lekker was hoeven we niet te vertellen ,tante Inge mocht blijven bakken zo snel waren de bordjes leeg !!!!

Mathias genoot er ook van toen we voor hem gingen zingen ,hij keek goed rond of iedereen goed mee deed haha !!!!!

Bedankt lieve mama en tante Inge voor het leuke en lekkere feestje.

 

Onze benen, tenen enz wisten we al even staan maar weten jullie dat we ook al onze schouders ellenbogen kin en kaak kennen ,dat er botjes onder ons velletje zitten en we kleine toneeltjes spelen over situaties die ons blij verdrietig boos en bang maken ,we kunnen die vier gevoelens al heel goed met ons gezichtje en lichaamstaal laten zien .

Wij groeien en ook alles wat we doen ,ons spel is al heel uitgebreid ,we zijn toch wel kleine kanjertjes !!!

 

 Van feesten krijgen we niet genoeg ,ook Keano mocht de fel begeerde verjaardagsstoel   op ,even wat gepruts voordat zijn kroon de juiste maat had maar het kwam goed .

Mamie en broer kwamen in ons klasje met een zelf gebakken cake .Bordje kiezen, slagroom op ons cakeje en versieren maar .Daar een tijdje terug ons klasje zelf versierd werd bij zulke gelegenheden hebben we nu al de controle over onze kleine handjes en doen we ons uiterste best om alles op ons koekje te krijgen ,zo schattig !!!!

Dankjewel lieve mamie en broer we vonden het heel lekker !

 

We zijn een leuk groepje we kennen mekaar nu al goed en er worden al vriendschappen gesmeden voor het leven zoals "jij bent mijn allerbeste vriend "

Laten we vooral leven zoals onze kleinste vriendjes ,elke dag is nieuw ,we nemen niet teveel mee van gisteren ja zo eenvoudig kan het leven zijn!!