De laatste

Hoi hoi

omdat we de laatste dagen van het schooljaar nog zo gefeest hebben ,kunnen we het niet maken natuurlijk om ook deze lieve feestvarkentjes in de kijker te zetten .

Maties ,Nora ,Rosalie ,Nim  hadden ons allemaal samen met mama en papa en mamie en zus getrakteerd op hele lekkere dingen .We hebben cake gehad ,ijsjes ,vers fruit ,wafels ,slagroom ,snoepjes .Het is dan niet  moeilijk om even stil te zitten .Dank je wel aan al die lieve vriendjes en ouders we hebben er van genoten in ons klasje en in ons buikje .

 

Veel buiten spelen hebben we  kunnen doen de laatste weken en dat vinden we heerlijk ,het speelgoed mag ook mee en zo ontdekken we weer nieuwe dingen die we er mee kunnen doen .Buiten kunnen we écht werken met onze graafmachines ,er kan gras bij ,bergjes zand kunnen opgeruimd worden .

De poppen worden gewassen in ons zwembadje en met de meeste zorg warm gehouden onder de handdoek .

Rollenspel op de luchtmatras ",kindje fijn slapen want wij gaan winkelen ,de winkel is binnen ,niet bang zijn ik kom terug".

We zijn zo gegroeid ,onze zinnetjes kloppen al helemaal wat een verhalen kunnen we al vertellen !!!!!

Nu fijn genieten van THUIS en VAKANTIE ,laat de zon binnen, geniet van de zomergeluiden maar nu en dan ook eens van de rust ,ik wens jullie een hele mooie tijd toe ,bedankt voor het heerlijke schooljaar !

En nog een ps-je "mijn fiets bolt als gek " DAAAAAAAAAAAAAAAAANKJULLIEWEL !!!!!!!! x

De blog zit vol dus ik ga de foto's op smartschool zetten.