Binnen en buiten

Wat heeft September ons nog mooie dagen gegeven en daar hebben we zeker van genoten .We trokken nog vaak naar buiten .

We speelden met onze toverzand binnen ,gingen spelen in onze klaszandbak op ons terrasje en trokken dan naar de grote zandbak ,we leren spelenderwijs van klein naar groot .We scheppen onze emmertjes vol en kiepen ze leeg ,we maken een korte en een lange ketting met onze kralen .Onze jas kunnen we niet aandoen als hij ondersteboven hangt nee hij moet rechtop .En zo leren we nieuwe dingen en nieuwe woordjes bij en we hebben zelf niet door hoe fantastisch we zijn !!!

 

We hebben twee grote behangboeken in onze klas ,zo een grote teken en kleurboek is wel superleuk .We kunnen op de blanco bladeren ons talent tonen maar ook op het behangpapier kunnen we leuke dingen doen vb tussen twee tekeningen strepen trekken of bloemenpapier nog mooier maken .Jullie zien het op onze foto's.

Knippen is best moeilijk maar we hebben al veel geoefend met onze klei ,een lange worst maken en dan knippen maar ,oefening baart kunst zeker weten want ons oude papier is  al goed in trek om in mini fijne stukjes geknipt te worden .

We kennen de namen van onze vriendjes  ,het is niet meer "die " of "ei" haha nee iedereen is een persoontje geworden ,,mooooi !

We vertellen over de kermis bij leuke foto's die werden meegebracht ,we fantaseren over kabouters bij de meegebrachte paddenstoelen , en eekhoorntjes zeulen rond met de dennenappels .We vertellen de waarheid maar laten natuurlijk onze fantasie ook niet onberoerd want wat zou alles er dan veel saaier uitzien !!!! We zijn BLIJ!!!!

Reactie schrijven

Berichten: 0