We zijn kanjers !!

We zijn de vriendjes van de olifantenklas .We maken ook zelf eens een olifantje ,we kiezen zelf een mooie kleur ,van roze tot blauwe olifant ,zeg nu zelf hoe mooi zou dat staan allemaal gekleurde olifanten in het wild !!!!

 

Na het verven onze handjes wassen,we kennen ons stappenplannetje al ;eerst mouwen omhoog en dan komt de rest .Steevast wordt er na het wassen aan de handjes geroken door sommigen omdat we dat de eerste keer ook zo deden .Wanneer we een enkel keertje een lekker handzalfje mogen smeren zijn we helemaal blij.

 

Shawn had een spinnetje bij ,wij hebben ook twee klasspinnen wisten jullie dat al ,aan elke raam ééntje en wanneer we ze niet zien zijn ze naar de winkel of pizza halen .Op het eind van de dag mocht het spinnetje van Shawn weer vrij .

Toen het heel hard aan het waaien was gingen we ook eens naar buiten om de wind  te voelen trekken aan onze jasjes en kleren ,we gooiden de blaadjes in de lucht en gingen stappen door het tapijt van blaadjes .Een ander keertje hadden we een grote tak gevonden die we mee op sleeptouw namen ,allemaal naar dezelfde richting en samenwerken was de boodschap.

 

Voor onze restaurantdag zijn we volop bezig ,we hebben met ons klasje ook gewerkt aan de inkleding van ons restaurant,wat was dat leuk .Onze schoenen en sokken uit daarna met  onze voeten in de verf en stappen maar ,erna in een zalig warm voetbadje .De sokken terug aandoen is nog een beetje oefenen maar af en toe gaan we mekaar al eens spontaan helpen ,hoe mooi en vertederend is dat om te zien !!!!!

 

Wanneer we ziek zijn komt de dokter ,eerst werden de poppen verzorgd maar nu we ons meer en meer op ons gemakske voelen hoeft dat niet meer  ,met echte poppen is het ook veeeeeeel leuker .

 

We zijn een geweldig, lief, flink kleutergroepje !!!!!