kijken jullie even mee !!!

Hallooooo,

 

omdat we weten dat jullie het heel erg fijn vinden om eens af en toe te zien hoe goed wij ons amuseren hier weer een blogje van het olifantenklasje .

We hadden onze voel en ontdek bak helemaal leeg mogen maken ,we hielpen allemaal mee tot het laatste stukje macaroni eruit was .Daarna gingen we op pad met onze mandjes .Blaadjes ,stokjes ,mos ,eikels ,gras dat mocht allemaal mee ,we gingen van onze bak een soort bosje maken ,met de kruiwagen gingen we zand halen .Toen alles erin zat mochten er ook bewoners komen ,smurfen werden uitgenodigd en ook wat diertjes natuurlijk .

Wanneer we buiten zoals nu met zand hebben gespeeld wordt de borstel er dadelijk bij gehaald ,een beetje om te keren maar ook om wat mee te spelen ,heksje op de bezem !!

 

We hadden ook kastanjes met en zonder bolster ,na een kleine waarschuwing dat die wel eens kunnen prikken zijn er toch altijd kunstmannetjes en vrouwtjes bij die de proef op de som willen nemen en daarna toch ook beamen dat het inderdaad venijnige piekers zijn !!!!!!

 

Bij groeien hoort ook knoeien ,we gingen samen slijm maken ,heel plezant vonden we dat .Denneappels verven in alle kleuren ,we halen een heel kleurrijke herfst binnen .

 

De nieuwe vriendjes die na de vakantie instappen kwamen ook op bezoek ,we lieten hen fijn zien hoe het er aan toe gaat in ons klasje .

 

Natuurlijk hadden wij ook geholpen aan de restaurantdag ,hebben jullie onze lekkere eiersalade geproefd ?Aaaah die kwam van ons .Handjes wassen ,eitjes snijden ,alles erbij en mengen maar ,we bleven alert tot het helemaal klaar was en mochten toen ieder met ons eigen lepeltje 1keertje proeven.

 

Als afsluiter waren we gisteren met de hele school een wandeling gaan maken ,we deden het supergoed .Een koekje en drankje en terug naar school .Onze klasolifant mocht ook mee in de buggy .Hij heeft wel plaats moeten maken voor ons ,wij  hebben weliswaar ook de korste beentjes van de hele school !!!!

 

Groetjes en heel graag tot na de vakantie !!!