onze nieuwe vriendjes en ons eerste jarige ventje

Ja hoor onze twee nieuwe vriendjes horen er al helemaal bij ,we zijn zo een toffe bende !!!

Deze week mocht de verjaardagstoel voor de eerste keer uit zijn verstopplaats komen en konden we Shawn gaan vieren !! Mama en papa kwamen met heerlijke koekjes die wij naar hartenlust mochten versieren met allerlei lekkere dingen .We aten eerst de toppings op zodat we ze nog een keer konden versieren jaja slim zijn we dat zeiden we al .Bedankt mama en papa voor de lekkere verwennerij .

 

Deze week hebben we hard gewerkt ,en daarvoor hadden we onze oude kleren nodig ,grote en kleine verfborstels ,stempels en onze handen natuurlijk en verven maar ,we maken ons eigen huis .Ook ons geduld wordt getest want ons huis moest een nachtje drogen .En dan kan de housewarming party beginnen ,dan eens met een vriendje in het huis maar ook alleen vonden we het fijn .Sommige trokken met hun speelgoed het huis in en dan de poort dicht even ik en mezelf !!!!!

We spelen ook spelletjes en amai we kunnen dat al lang volhouden zeg ,we hebben ook al wel veel geoefend maar onze beurt afwachten zo nu en dan lukt al meer dan goed .

 

Met drie grote buizen en een paar tennisballen maken we onze eigen kegelbaan ,concentreren goed kijken en gooien maar ,ballenjongens en meisjes die de ballen gaan halen en de kegels terug recht zetten al gaat dat vaak ene recht twee terug neer omdat we er per ongeluk tegen stoten haha!!

Met de vliegenmepper proberen we de ballon in de lucht te houden .Een leuk spel maar weet je wat ik daar zo mooi aan vind dat ik dan zie hoe ze onder mekaar al de vliegenmepper doorgeven aan elkaar .Awel daar wordt ik warm van vanbinnen .

Toen we onze stempels hadden uitgespoeld in de wasbak en het water was weg bleef er een prachtig kleurenpallet achter in onze wasbak ,we steken de foto erbij op smartschool.

 

Gisteren na de middag hebben we de verkleedkist helemaal ontdekt en dat was een leuk moment !!!

Wij gaan lekker verder met ontdekken ,zingen ,vertellen ,proberen ,leren amuseren ,geniet van onze leuke foto's op smartschool!!!!